Dlazbynaterasy.sk

V prípade otázok nás kontaktujte na čisle +421 907 603 292 (Po-Pi: 09:00 - 18:00)

Pri nákupe nad 500€ doprava ako darček

SKU 105 Kategória

MARSYLIA GREY 90X90X3 CM

Original price was: 74.90€.Current price is: 67.49€. s DPH

Rýchle dorčenie

Tovar skladom

Vzorka zadarmo

Užite si spojenie elegancie a trvanlivosti s našou kolekciou dlažieb Marsylia. S jej výnimočnými vlastnosťami je ideálna pre vaše vonkajšie priestory, či už ide o terasy, chodníky alebo dokonca podjazdy pre autá.

Rozmery a formáty:

90×90 cm: Štýlový formát, ktorý poskytuje rovnomerný a luxusný vzhľad vašim vonkajším priestorom.

Hrúbky:

Pre väčšiu pohodlnosť, kolekcia Marsylia je dostupná v dvoch hrúbkach: 2 cm a 3 cm. Hrúbka 2 cm je ideálna pre terasy a chodníky, zatiaľ čo hrúbka 3 cm je vhodná aj ako podjazd pre autá do 3,5 tony.

Farby:

K dispozícii sú dva moderné farebné odtiene: sivá (grey) a tmavosivá (dark grey). Tieto farby pridávajú vášmu exteriéru sofistikovaný a štýlový vzhľad.

Protišmykový dizajn:

Kvôli vašej bezpečnosti, dlažby Marsylia sú vybavené protišmykovým povrchom s certifikáciou R11, ktorý zaručuje stabilitu a istotu, aj v mokrých podmienkach.

Vysoká odolnosť a ľahká údržba:

S vysokou odolnosťou voči poveternostným vplyvom a jednoduchou údržbou, kolekcia Marsylia je dlhotrvajúcou voľbou pre vaše vonkajšie prostredie.

Nakúpte teraz a vytvorte si dokonalý vonkajší priestor s modernou kolekciou dlažieb Marsylia, ktorá spája eleganciu, trvanlivosť a funkčnosť.

Rozmery 90 × 90 × 3 cm
Hrúbka

3cm

Oteruvzdornosť

PEI4

Protišmyk

R11

Rozmer

90×90

Vzhľad

Imitácia Betónu

Mohlo by sa vám páčiť...

Návrat hore